Private Equity

 

GT Fund I nv is een onafhankelijk investeringsfonds dat investeert in veelbelovende solide ondernemingen met een sterk en ambitieus management. Wij bieden onze portefeuillebedrijven financiële en actieve ondersteuning aan bij de verdere expansie en uitbouw van de onderneming. 

Onze doelgroep bestaat uit bedrijven die reeds een bepaalde schaal bereikt hebben en een voldoende stabiele basis hebben. Onze aankooppolitiek richt zich op bedrijven met een EBITDA tussen de 500.000 euro en 5.000.000 euro. 

De focus ligt hoofdzakelijk op Belgische KMO’s waarbij wij investeren in verschillende sectoren zowel diensten als industrie, B2B en B2C dit steeds met het oog op diversificatie van onze portefeuille.

GT Fund investeert samen met ondernemers in succesvolle bedrijven

Het is mogelijk vermogen veilig te stellen tijdens het ondernemen. De combinatie van kapitaal in de markt op zoek naar hogere rendementen, goedkope (maar verstandigere) bankfinancieringen en de gewijzigde visie van ondernemers zorgen voor zeer aantrekkelijke investeringsprojecten. Zo investeert GT Fund mee in succesvolle projecten, waarbij toegevoegde waarde in kennis en relaties worden gebracht en waarbij oplossingen kunnen geboden worden aan complexe vraagstukken waar ondernemers vandaag mee kampen, met finaal mooie rendementen voor ondernemers en investeerders tot gevolg.

Wij nodigen ondernemers graag uit om contact op te nemen met ons en te zien hoe onze partner GT Invest ook waarde kan creëren voor u als ondernemer! Dit gebeurt uiteraard in alle discretie.

Meer info:  www.gt-invest.be

U verkoopt